parallax background

På vej til sundhed

Mango Tart
May 7, 2018
Dream Cake / Drømmekage
July 20, 2018
Opslaget indeholder reklame til Sundhedsboost fra Foodfix

Kender du den følelse når du vil ændre noget i dit liv, men mangel på motivation? For lang tid siden, har jeg kæmpet med min vægt og kalorie. Jeg har prøvet så mange mirakele diæter, men de virkede kun på kort sigt.

Jeg søgte efter en bedre løsning, som kunne matche mit livstil, og ikke en quick fix. I de sidste 2 uger, kunne jeg prøve en Sundhedsboost program fra Foodfix. For mig det var lige præcis hvad jeg havde brug for.

Kost

I begyndelsen fik jeg en kostplan til de 14 dage, med oversigten, der kunne bruger som indkøbslisten, samt råd til hvordan kan jeg fordele maden. Det var meget nemt til at følge og heller ikke så dyrt til at købe alle de nødvendige varer. Med oversigten, fik jeg også løv til at eksperimentere i køkkenet. Med de ting som jeg kunne spise. Jeg kunne stadig lave lække mad, uden at føle mig sulten hele dagen! Kosten var fuld af grøntsager og proteiner, men der var også lidt plads mørk chokolade.

Træning

Sammen med kosten, fik jeg også en træning plan. Det var faktisk super nemt til at indarbejde alle de øvelser til min hverdag, og jeg kunne godt finde tid til at følge den daglige rutine.

Tips

For dem der har prøvet dieting, er det meget vigtig at blive motiveret. Derfor var jeg også meget tilfreds med at modtage mails fra Foodfix med tips og motivation hver eneste dag.

Resultater

Jeg forventede ikke at lige pludseligt tabe mig 10kg. Sundhedsboost var for mig en god start på det sundere liv. Jeg kunne godt mærke at jeg føle mig bedre, mere selvsikker og stærkere i min egen krop. I løbet af de 14 dage, har jeg tabt 3kg, og jeg er meget slot af mig selv! Jeg kan godt anbefale programmen til alle der har det svært med at starte, og dem der vil gerne lære at lave sund, uden for at følge sig presset.

Find program her